Proizvodi

5000 prodanih jedinica u EU dovoljno govori o kvaliteti EVOWORLD peći na pelet i sječku. Austrijske peći EVOWORLD neupitne su kvalitete, velikog raspona snage (30-500 kW), te namjenjene ljudima koji žele peć profesionalne namjene u svojoj kući ili poduzeću.

 

Iz pogona Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. stiže nam linija za proizvodnju peleta na kojoj smo i sami sudjelovali u projektiranju. Iznimna čvrstoća, provjerena kvaliteta i pouzdanost, te cijena koja je višestruko povoljnija od konkurentnih strojeva približnih karakteristika.

 

U svijetu prepoznat kao energent budućnosti, a u Hrvatskoj još i više! Čak 1% svjetske proizvodnje peleta proizvodi se u Hrvatskoj. Obilje šuma i šumske biomase prepoznato je od strane ulagača iz svijeta, te Hrvatska peletom snabdjeva kupce širom Europe.

Naš osnovni, te ujedno i najprodavaniji pelet je 50/50 hrast-bukva. Vrlo visoka goriva vrijednost, a nizak udio pepela čini ovaj tip peleta napogodnijim za široku primjenu.

Prema potrebama većih kupaca proizvodimo i bijeli pelet od 100% bukve (1. klasa), te pelet od crnogorice namjenjen kupcima sa specifičnim potrebama.

Uz orgjevni pelet, prema potrebama klijenata također proizvodimo i pelet za životinjske stelje, toilet pelet za mačke, te pelet za prehranu životinja.